Antalya sigorta yabancı sağlık tamamlayıcı sağlık sigortası fiyatları

Tel:02423341908  GSM:05442362855

  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/1625521327694952

Antalya sigorta

Antalya Yabancı Sağlık Sigortası

  • Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir,Nasıl Faydalanırım? - 14/08/2013
  • Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir,Nasıl Faydalanırım?

    Sigortalılarımızın pirimini etkileyen en önemli faktörlerden birisi de kasko poliçelerindeki hasarsızlık indirimi'dir.Kasko poliçenizin pirimini % 60'a varan oranlarda azaltan önemli bir indirimdir.

    Kasko poliçenizi
    satın alırken,hasarsızlığı bozmayan halleri bilmek sigorta alımında çok önemlidir.Çünkü hasarsızlık indirimini etkileyen durumlar sigorta şirketlerine göre farklılık gösterir ve bir sonraki yıl poliçe yenilemesinde yüksek oranlarda pirim farklılıklarına sebep olur.Bu yüzden sigorta alımında hasarsızlık indirimini etkileyen halleri göz önünde bulundurmalısınız.


    Genel olarak hasarsızlığı bozmayan haller aşağıdaki gibidir;

    % 100 rücu durumu:Sigorta şirketleri için hasarsızlığı bozmayan tek geçerli durum %100 rüculu hasarlardır.%100 rücülu durum sigortalı aracın karıştığı her hangi bir kazada sürücüsünün hiç bir kusurunun bulunmadığı yani karşı tarafın kusurlu olduğu hasarlardır.Bu tür hasarlarda sigortalı hem hasar tazminatını alır,hem de poliçesinden doğan hasarsızlık indirim hakkı etkilenmez.Ancak sigortalının kusursuz olduğu ''zabıt veya Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı'' gibi resmi bir evrakla belgelenmelidir ve kazaya sebep olan tarafın tespit edilmesi gereklidir.

    Radyo/teyp çalınması ve cam/far kırılması hasarı:Bazı sigorta şirketleri poliçe vadesi içinde gerçekleşen radyo/teyp çalınması ve cam/far kırılması hasarlarını yılda bir kereye mahsus olmak üzere sigortalının hasarsızlık indirimini koruyarak karşılar.Bu durumda sigortalının poliçedeki hasarsızlık indirimi bu hasardan dolayı etkilenmez.Bazı şirketlerde böyle bir durum olmayıp hasarsızlık indirimi bozulur ve poliçe yenileme döneminde sigortalının hasarsızlık indirimi  tamamen ortadan kalkabilir veya azalabilir.

    Hasarsızlık koruma:Bazı sigorta şirketleri poliçe vadesi içinde belirli bir limite kadar olan hasarları sigortalının hasarsızlık indirimini koruyarak karşılar ve bu durumda da sigortalının poliçesindeki hasarsızlık indirimi etkilenmez.

    Mini hasar(outoking):Bazı sigorta şirketleri aracın iç döşeme ve dış yüzeyinde meydana gelen çizik,vuruk,sıyrık,tampon tamiri gibi hasarları hasarsızlık indirimini koruyarak karşılar.Bazı sigorta şirketleri de mini hasar teminatı ile bu tip hasarların poliçe ya da eklerinde yazılı şartlar ve limitler dahilinde sağlamakta ve bu teminattan faydalanan müşterilerinin hasarsızlık indirimini bu sayede koruma altına almaktadır.

    Genel olarak yukarıda bahse konu olan hasar türlerinin dışındaki tüm hasarlar,sigorta poliçesinin hasarsızlık indirimini bozmakta ve poliçenin hasarsızlık indirimini düşürmektedir.


    antkasko.com  

    Kategori:Kasko
    Etiketler:kasko, hasarsızlık, hasarsızlık indirimi, kasko poliçesi, sigortalı, hasar, poliçe yenilemesi, mini hasar teminatı

    Duyuru Arşivi

  • Maliye Bakanlığı,2014 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV) bedellerini belirledi
  • Ehliyetsiz sürücü ve araç sahipleri,yeni trafik cezaları yürürlükte
  • Bir kaza durumunda ne yapmalısınız?
  • Kasko Hasarsızlık İndirimi Nedir,Nasıl Faydalanırım?



  • Yabancı Sağlık Sigortası

    YABANCI SAĞLIK SİGORTASI  399 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

    Çeviri
    Antalya Bina tamamlama sigortası
    Ziyaret Bilgileri
    Aktif Ziyaretçi1
    Bugün Toplam16
    Toplam Ziyaret296788